Sunday, October 31, 2010

teheee:)

WE HAVE OUR OWN STYLE,SO JUST DO IT IN OUR OWN STYLE.
WE DONT NEED TO FOLLOW OTHERS,
NO MATTER WHAT,WE HAVE OUR OWN IDENTITY,
JUST THE WAY YOU ARE,PERFECT!~

Monday, October 25, 2010

kisah tunang lagi~~

hari2 dgr org bertunang saya rasa excited dan suke tgk gmbr org tunang sbb suke tgk baju si gadis yg pasti cntik2 belaka...ahhhhh tadi baru je baca tntg kisah pertunangan zakuan adha dan ayu raudhah..bagai pinang dibelah dua..kenapa zakuan yg handsome kna pilih ayu raudhah yg cntik dan ayu??pilih la saya ke...walau saye tak secantik ayu raudhah,tapi saye ada hati yg baik..hahahaha:)saye tak puas hati..kenapa bukan saya yang dpt zakuan atau kembarnya...huaaaa...:D



ini gambar mereka,sorg handsome sorg cantik:) padan!




haaaa ini pula gambar saya dan BAKAL TUNANG saya,wahaha(perasan saja)..bajet2 kot la boleh lawan zakuan adha n ayu raudhah kan..tapi nmpak cm saya kalah tanpa bertanding je..mereka sgt padan dan secocok....bohoooo knapa org handsome kna cari yg cntik..pilih yg mcm saya tak boleh ke??takpe,saye tggu shahir af8 dtg merisik saya...:)




sekian merepek meraban dari saya..sudah gileee sbb exam jez around da corner..
mood suke tgk org tunang dan kahwin..
ouh adakah aku sudah dewasa??yawwww:P




Wednesday, October 20, 2010

happy birthday my sweetheart:)

happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday to faiz,
happy birthday to youuuuuu~~

my dear,today is ur special day,that is ur birthday,so its a perfect time to say that u r very special in every way,wish u happy birthday n love u always..may god bless u


on ur special day,saye berlatih hanya selama 10 minit uk bagi awak video ni,
walaupun saya tak pernah ada bakat dalam muzik atau ape saja bidang seni,
tapi on ur special day ni saye buatkan khas utk awak diz video...
walaupon kelihatan kelakar dan muke yang serius,
walaupun saya tak pernah main piano,gitar atau drum...
tapi saya buat utk awak...
harap awak suke dear:)


ini video hari pertama percubaan saye,tak dgr saya main apapon sbb klas sgt bising,saya buat muka tak malu main dalam kelas walaupon ramai org,tapi takpe,semuanya utk awak:)

video


ini video kedua percubaan saya,muke yg serabut dan tahape2 itu sila abaikan...wuuu,kenapa saya main dgn sgt laju??sbb saye gementar nak wat yg terbaik utk awak:)


video