Sunday, July 19, 2009

shopping~~

beli wallet for my dear~~hope he likes it
hehe...new trial...bli lens warne grey~~mcm mane la nmpknye ye?
new spectacles...i loike it~~
yg pntg dpt bli baju~~yeay~~dua skali aku sibat~~
haaaa~~byk beli cd..nk lyn tyme cuti nnti~~


today is our last day of exam~~yippie ya ya yipie yippie ya~~hehehe...sonok after abeh exam aku,yana and nuha gi shopping ngan heavennye..memula semua cm takde mud nk hang ouit sbb duit scholar blom amasuk..mane ade fulus nk enjoy jadi tak best la...tapi apakan daya..mmg dah jensi suke shopping..so habiskan sisa2 dwet yg ada la sebelom balik mesia..hehehe~~rasa sngt happy bcoz dah selesai as 1st year student...bahagie...tapi next sem bakal menyusul pada bulan ogos...so masa cuti ni nk enjoy habis2..
yeay..kitorg shopping dari kul 2ptg till almost kol 9 mlm...paling byk membeli is nurul nuha mohd shofi..mungkin die mendapat durian runtuh..sedangkan we all ni dah sengkek pon ttp sedppp jek shopping tanpa pikir pape..hehehee~~i think i really enjoy my day~..~~pastu bila dah balik sempat plak dok bergaya dgn our new specs la kan..rasanya yana la orang yang paling happy sebab baju yg dia idam2kan tuh dapat gak die beli..sampaikan tak sudah2 die senyum n "ghairah"...samapaikan aku takutkan die kata kalo la tertinggal baju yg die beli tadi tu..msti die ngis...so everytime die akan check baju tu sentiasa bersama ngn die..kelakar2..ni aku tunjukkan beberapa brg yg aku SEMPAT beli tadi..hehehehe~~ase puas hati la jugak~~


2 comments:

spoonman.itu.aku said...

weh,,x adil mu shopping.,bli ah kat ak skli..
wahahaha...

anisizatyA.J said...

bride wars best gilaa..and i like bju shirt yg warne light pink tu hheeheh :)