Saturday, October 24, 2009

fat vs thin~:D

ok guys melihat gambar di atas ini ape yg terbyg dalam fikiran anda semua???pasti ada yg mula memikirkan tentang diri sendiri.."aku kurus,yes!!"..."aku ni gemok,seddey.."..itulah kata2 yang boleh dikatakan diungkapkan oleh setiap wanita setiap hari..ok saye ulang SETIAP HARI...!!termasuklah sayeee..kata2 saya pastilah aku gemok beb..takkan lak nk kate aku kurus..kang orang kata aku tak sedar diri pulaks..hehehe~~:D..ok lah macam persoalan di atas jugalah,what your definition of beautiful..ok for me beauty is in the eyes of he beholder..sumtimes kita rasa gemok itu menwan..not gemok la,in proper word is chubby~~sumtimes kita rasa kurus itu lebih meningkatkan keyakinan diri,nak pakai apepon boleh kalo kurus sbb semuanya nmpak suit dgn diri..ye sesungguhnya saya jeles dgn orang kurus~~termasuklah NURLIYANA AMRAN..sungguh saya jeles die kurus dan tinggi...hurmmm....wanita atau perempuan mmg tak boleh dipidahkan dengan erti kecantikan...normal lah yg kurus itu lawa...kan?kan?habis yang gemok macam aku mcm mana??huaaaaaaa~~hehe...ni perkara biasalah,keyakinan diri akan dtg bila kita nmpak yakin dgn diri sendiri...ryte??actually aku pon rase bila gemuk ni aku ase segan,ase nk pakai mcm2 tak bule...sungguh seddey begitu...aku pernah jumpe one t-shirt ni tulis "SUMPAH AKU PERNAH KURUS DULU"...ahahaha..nmpak mcm cool jek kan...mmg aku patut beli baju ni tau..dh cdang nk bli dah pon..ok sbb ini mmg berlaku pada aku...korg tak percaya??mari tgk ini:

see see,aku ngn bf aku,gmbar latest,,tgklah betapa gemoknya aku..cm gagah perkasa kalah malik noor ataupun sazali samad dgn lenganku yang lebih sasa..ok faiz u kalah kay..i lagi gemok dari u..sorry..hahahahha:P...huhuhu dalam sekelip mata badan aku jadi cmni....hurmm..bila nk dpt balik berat 48 kg dgn tinggi 160cm ok lah kan??tak mungkin lah aku nk dpata berat 40kg kan..heheehe...hurmmm wondering:D...dan korg bndingakn dengan aku yang dulu~~~:)


haaaaaaaaaaaaaa nmpak tak aku dulu bule dikatakan kurus la gak wpn tak la sekurus mana pon..hahahaha..bukan nk berlagak tapi mmg kalo cmpare dgn sekarang mcm langit ngn bumi badan aku...ouh tidak..aku mahukan badan yang macam dulu..waaa~~see badan faiz tak berubah dari dulu smpai sekarang tapi aku dah mula melebar ke paksi-x dan bukannya ke paksi-y...ouh no!!!:(

8 comments:

yananana said...

makcik,nape nama saya tbe2 muncul cik kak? dush2. hehehe. cajuuuuuuu,jangan gediks yea? anda tuh cantik gila weyyy,nak ngade2 plak nak down. kalo x,xkan lah ahmad basti cr. ooooooops ;p

syazuwani-fw said...

nama awak muncul sebagai cntoh org yang kurus..nk dijadikan idola..yang rajin ke gim..yeay...:)
ahmad basti??siapa??tak knal pon..hahahah~~

giGGLe said...

xpela kak..ak tgk elok je..gpon paksi-y ang da cukup..aku ni lg la teruk...paksi-y pendek,paksi-x melebar...cmne tuh??

syazuwani-fw said...

masshitah..takde maknenye aku ada paksi-y ..aku dah jadi debab gile dah..ko takpe mntain cun babe..miss u~~:)

ayin.the.spoonman said...

syazu,, word "paksi x n paksi y" sgat memikat hati..hahaha..
lek ah,,ko cun hape..
ape nak jd x bersyukor ni??
hahahaha..ei,,
dgar ri2 gegaran kuat..
tmpat kmu ok?

syazuwani-fw said...

hahaha...ooo hang perli aku ke ayin?nk kna??ehhehehe...gegaran??tak2 bukn kat area kak wani,alhamdulillah..hang exam mcm mana??ok tak?

ayin.the.spoonman said...

exam cm tahi....
hihihi...
math ngn kimia soalan xdak dlm skima..
hahahaha..bio bley kot.
weh,,busan wei dok umah..
tiap2 mlm tgk industan ja..
so ak rse muke ak da mrip preity zinta sbb asek tgk doatan..hohoho

ayin.the.spoonman said...

weh,,ri2 ak rembat slendang ang jap..
mkaseh deh..da pulangkn..hhohoho