Friday, January 22, 2010

surprised!!

first of all,i wanna say thanx to all my housemates,yana,momok,mas,trah n kelly for da surprised last night...sesungguhnya surprise itu sungguhla menjadi sbb mmg i never expect them to celebrate my bday since kitorg dah nk exam diz monday n since dh ujung bulan..duit masing2 pon dah kering dah..so mcm sangt tak expect they will celebrate my bday:)..im officially 22 now!!tua!!:D..dah leh kawen!!hakhak:D

masa tu tk smpat tgk jam pukul berapa since aku dh tido awal lagi dlm 1130 pm sbb sngt mngntuk...then aku dengar ada org dtg kejot aku,it was yana..then aku nmpk ada mas n tirah..mcm terpinga2 la aku sbb yana kejot "syazu bgn syazu"...."bgnla,nape ko tido awal"..aku yg masih terpinga2 ni pon cm jwb "errr ngntuk n tak tau nk watpe,so tidola"....dalam hati aku bermonolog "asal diorg nih dtg bilik aku n kejotkan aku??diorg kna kaco ngn mende halus ke or anything happened"..tapi aku wat muke slumber la..then diorg cakap..."syazu,happy bday!!"...ouh...iya..my bday...aku pon ckp thanx kat diorg...yana ckp "ko ni syazu,nape tido awal?dah la bday ko thn lps ko sakit"..hahaha..aah baru ingt yg my last bday aku masuk spital mlm tuh sbb kna gastrik yg terok!!...ook then lepak2 diorg sembang2 ngan aku..pastu terdengar lah ketukan pintu n suare momok..then trah bkak pintu..errrrr!!mok n kelly bawakan kek!!n diorg started nyanyi happy bday to me...wah!!im so surprised!!!tak sangka..!!aku bajet diorg msti sibuk study nk exam..aku jek sibuk tido...neway aku sngt2 happy..thanx kat korg semua!!walaupon celebration ni simple tapi kenangan ni akan terpahat kat hati aku!!sbb simple itulah yg sweet!!

then kitorg mkn2,diorg goreng fries n so on..mkn2,lepak2...dapat kad n hadiah dari diorg..diorg suh aku bkak hadiah tuh..then i opened it...nmpk mcm pendrive...diorg tye syazu teka adiah ape tuh..aku jawab "nmpk mcm pendrive"...then mas kate "haah la pendrive,sbb ko nye pendrive tuh asyik full jek,kitorg bagi la yg baru"..hahaha diorg perli aku ke..mmg pendrive aku yg 4 gb tu alwez full sbb aku mls nk delete files..hahaha...bila aku bukak2..wahhhhhhhhhhhhh!! diorg bagi ipod shuffle!!!omg!!aku sngt terharu!!aku suke!!wpn ipod touch idaman setiap remaja skrg..tapi haku tetap swonok dpt ipod shuffle!!thanx korg!!!including,din,midie,lan n nuha!!sumpah hati aku berbunga2!!!once again,kawan2 terima kasih semua..korang ROCK!!\m/






2 comments:

pollicino said...

Hallo.I have visited your interesting blog.Do You want visit the my blog for an exchange visit?Ciao.
http://internapoli-city.blogspot.com/

nadia_saleh said...

fuyoo..dpt ipod shuffle! :D