Saturday, January 24, 2009

market vs exam hall~~


VS




huhuhu..
jez wake up from my sleep...b4 tido tadi sngt semngt nk study anatomi..
rase nk mamah2 semua je notes cardiovaskular n urogenital...
tapi tetbe..bila dah wake up..dh buka notes...the spirit ilang cmtuh jek..
ke mane die menghilang ni???selama setengah jam mencari semangat itu..
tidak dijumpai...finally i fed up....rasa geram sebab smngt yang dicari tak kunjung tiba..
akhirnya mencari my lappie,rasa wanna write sumthing sbg langkah dan cara mndapatkan mud... hurmmm arini exam agama islam..alhamdulillah leh jawab question2 die..tapi suasana dewan exam mcm pasar...boleh dikatakan most of them meniru2 dngn penuh bergaya...
gaya kuak lentang,kuak dada,kuak kupu2,smua ada...dgn koreografi yang pelbagai..
mereka sangat hebat....mmg mntap...rupanya..inilah kelebihan yang ada pada mereka...
tak dpt disangkal lagi...saye memerhatikan je diorg dgn senyuman yang kelat dan basi...
rasa nk je amik video diz situation n hantar kat jpa...why they send us to this kind of univercity... rasa nk menjerit...arghhhhhhhhhhh~~~plzz la....this is too much for me...
mcm mana nk majukan bangsa kalo bangsa sendiri begini???mana pergi nilai2 yg diterapkan dalam P*******A....what the heck~~so kekdg slalu gak terfikir,mungkin ada hikmah kitorg dihantar kat sini...tapi blom dijumpai lagi apekah kelebihan yg ada di sini.....pastu after we all nye batch punye exam..masukla senior lak dlm exam hall...ya ampun..nama je senior batch 2007 tapi perangai...still tak matured..berlari2,bertolak2 cari sit diorg..tukar2 kerusi bila dpt kerusi yg tak best..menjerit2...apekah semua ini??..dan persolan lagi...sampai bila semua harus begini??? takpelah...in positive side,i think...whatever thing it is...kna kuatkan mental n fizikal hadapi smua ini..kejayaan takkan dtg bergolek...be a gud dentist...dun ever MENIRU~~~ to all my friends...our journey masih pnjang.....survive dgn hati yg tng..walau mmg rasa nk marah...jgn kite pulak yg jadi mcm diorg....go go!!till then...dah dpt smngt dah ni....wanna start study...adios~~~


4 comments:

mars said...

2la pasal...
mungkin mereka sangat memegang erat sila ketiga dorang yaitu persatuan i*******a...
kn???
bagus gle..
huuuuuuuuuuuuuu~~

Shahrul Hafizi said...

astaghfirullah
sampai cmtu sekali ke suasana dlm exam hall kt kampus ko syazu
kt ukm ni ak rs lg bretika lg
xpnah lak ak tgk dorg berebut2 kerusi
semua cool je

trmasuk lah AKU

ha3~

syazuwani-fw said...

tu lah mcm ni lah gaye diorg..
aku yg cool ni pon jadi hot dlm sekelip mata..what the heck~~

iEda said...

hi syazu.....
ngehehe
nk mencapub.....=p

ak rse msti clazmte ak yg men rebut2 krusi tu....huhu
maklumlh bab2 cmni diorng kureng skit...
hehe
gud luck anat dental sokk....
=)